Aanmelden

BackCover.be

Gepubliceerd in Nieuws

Ecomodernisme: presentaties, pers en ... nog meer debat!

19 oktober 2015 Door  Redactie

Op 28 september brachten de ecomodernisten Ted Nordhaus en Linus Blomqvist een bezoek aan het Europees Parlement en de Gentse Universiteit om het ecomodernisme ook bij ons op de kaart te zetten. Hun bezoek leidde tot meer events en debatavonden rond het thema. In dit artikel vind je nieuwe data, een overzicht van de persreacties en kun je de presentaties van Ted Nordhaus en Linus Blomqvist downloaden.

Info

 

 

Presentatie Linus Blomqvist:

 

Presentatie Ted Nordhaus:


Ecomodernisme in de Nederlandstalige pers:


Het debat gaat voort:

  • Op dinsdag 27 oktober spreekt Bart Coenen (BackCover.be) over ecomodernisme op de tweede avond van Flanders Skeptics in the Pub. Meer info op www.skepp.be.

  • Op woensdag 28 oktober geeft bioloog en wetenschapsjournalist Hidde Boersma een Ted-talk over het ecomodernisme op TEDxEde. Meer info op www.tedxede.com.

  • Op dinsdag 10 november gaat Hidde Boersma met Leida Rijnhout (European Environmental Bureau) in debat op het Salon Social 'Einde van de groei vs. het ecomodernisme' - 19u, Mariemontkaai 13, Molenbeek. Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laat een reactie achter

RSS
LinkeIn
Facebook
Twitter