Aanmelden

BackCover.be

De Hazelmuis is de kleinste van alle slaapmuizen. Elke winter gaat ze in een lange, diepe winterslaap. Je kan een Hazelmuis niet missen: een dikke, behaarde staart, oranje pels, grijppoten en zwarte ogen. De soort heeft een verborgen levenswijze en is sterk bedreigd in Vlaanderen. Om de soort beter te kunnen beschermen, wil Natuurpunt te weten komen waar de schuchtere slaapmuizen gedurende de verschillende seizoenen verblijven.

RSS
LinkeIn
Facebook
Twitter